Body Bar Laser Clinic

Clients purchased this space completely unfinished. BBID strived to give the client a timeless vision that had an impact as they were already preparing to open future locations. Interest, focal points and organic shapes was a priority for the overall design. The main challenge was to still create a polished, soft and inviting space while still having a sterile durable environment. BBID was efficient in creating designs with enduring materials, as the client would be cleaning excessively to meet their professional standards. The unifying element is the custom designed frosted windows that wrap around the building. Then each treatment room was designed to exemplify a season. This created four different unique experiences for the Body Bar customer. Ten years later, this exquisite space is still relevant and provides an exceptional experience for Body Bar customers.

Share Project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Related Project

Start typing and press Enter to search