Powell St

The clients were downsizing from their North Vancouver home to an edgy Gastown loft. In the heart of urbanity, they found their oasis that they wanted to enjoy indefinitely. The original kitchen was poorly designed, so Beyond Beige made huge improvements to the functionality and organization. In the living room we took the brick wall and painted vintage signage. BBID designed the bathroom to distract from the fact that it had no natural light. We took an artwork from a local Eastside resident and recreated it as a full mosaic wall behind the freestanding tub. With no ability to do a floor mount tub filler in the loft, we designed a tub filler from the ceiling. BBID created solutions to problems, resulting in a functional and classy space.

Share Project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Related Project

Start typing and press Enter to search