St George Gem

The clients wanted a family friendly modern home – very functional with an open concept floor plan while adhering to a tight build budget. Beyond Beige designed a space that included their practical requests and also had some unique features. We used a simple colour palette with white as the primary colour and grounded the space with a darker hardwood floors, windows, and accents. We added ombre wallpaper to the powder room walls to feature the concrete integrated sink and add drama to the small space. To make the most of the outdoor living space, the kitchen and the family room were designed with a large Nana Wall to connect to patio. BBID made good use of awkward spaces such as adding a coffee bar/butlers pantry between the kitchen and dining. The result is a comfortable space for both family and guests to enjoy.

Share Project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Related Project

Start typing and press Enter to search