Victorious on Victory Ship Way

One of the most beautiful units in the new shipyard’s development in North Vancouver, the client wanted to ensure the interior was showcased without taking away from the breathtaking view. BBID wanted to add interest to a long white wall with only a TV on it. We added walnut panels to hide electrical, and custom wallpaper to represent a modern “wave” and a dark concrete skim coat. The blank wall that interrupted the panoramic view, was finished in a dark concrete. We added a fireplace and a dramatic piece of art to create a focal point in the room. The existing island had limited lighting, so we created a custom 9 ft long pendant to feature the grand island. Beyond Beige designed all the furniture and décor to coordinate.

Share Project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Related Project

Start typing and press Enter to search